top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Економічні науки arrow Аудит у зарубіжних країнах arrow Вступ (Аудит у зарубіжних країнах)
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Вступ (Аудит у зарубіжних країнах)

   Мета курсу “Аудит у зарубіжних країнах” полягає в тому, щоб дати студентам необхідні теоретичні знання та допомогти набути практичних навичок з аудиту, ознайомити їх з діяльністю міжнародних аудиторських фірм, визначити особливості аудиторської діяльності, професії аудитора та його ролі в зарубіжних країнах (Великобританії, Франції, Німеччині, США та ін.), навчити студентів методично грамотно застосовувати прийоми аудиту на практиці, кваліфіковано складати аудиторський висновок.
   Курс “Аудит у зарубіжних країнах” взаємопов’язаний з такими навчальними дисциплінами, як “Облік у зарубіжних країнах”, “Економічний аналіз”, “Економіка підприємств”, “Статистика”, “Теорія ймовірності” та ін.
   Посібник включає програму курсу, тексти лекцій до кожної теми, практичні завдання, кейсові завдання, списки рекомендованої літератури для поглибленого вивчення конкретних тем дисципліни, тематику рефератів та вимоги до їх написання, критерії оцінки знань студентів, список літератури з курсу в цілому.
   Ці матеріали спрямовані на методичне забезпечення всіх форм роботи студентів, пов’язаної з опануванням теоретичного матеріалу, засвоєнням відповідної термінології, ознайомленням з літературними джерелами тощо.
  
Вступ, розділ 1, 2 (крім тем 7, 8), розділи 3—8 написані О. А. Петрик; тексти лекцій до тем 7, 8 у розділі 2 — М. Т. Фенченко.

Всі опубліковані на сайті матеріали належать їх авторам. Матеріали розміщено виключно для ознайомлення. Копіювання та використання інформації суворо заборонено.

 
Наступна >

Замовити реферат, курсову або дипломну роботу

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2024