top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Психологія arrow Психофізіологія діяльності (М.С.Корольчук) arrow Лазерна акупунктура (ЛА). Електроакупунктура
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Лазерна акупунктура (ЛА). Електроакупунктура

Лазерна акупунктура (ЛА). Електроакупунктура

   Ці засоби можливо віднести до перспективних для психофізіології праці та медицини. Використання біологічно активних крапок з метою оцінки, контролю та регуляції станів людини описані в літературі (Карпухіна A.M., 1985, 1990; Бобров Ю.М., Корольчук М.С., 1978). Деякі результати цих досліджень впроваджуються в практику для підвищення діяльності операторів, профілактики перевтомлення, підвищення стійкості до дії стрес-факторів.
   За даними результатів дослідження (Карпухіна A.M., 1990), розробка й експериментальна апробація лазероакупунктурного методу підвищення ефективності навчання відкриває широкі перспективи для його практичного застосування, тим більше, що безпечність використання доз та режимів дії теоретично обґрунтована та експериментально доведена відсутністю негативних наслідків, нормалізуючим, недопінговим, неспецифічним характером дії. Привнесена в організм за допомогою лазероакупунктури енергія, витрачається за особистими для людини алгоритмами регуляції, реалізує специфічну структуру неспецифічної активації, тобто можливо стверджувати, що ЛП оптимізує процеси саморегуляції. Цей аспект ЛП особливо важливий для спеціалістів, тому що при достатній універсальності апаратурних рішень досягається реалізація принципу індивідуалізації та врахування особливостей професійної діяльності.

Всі опубліковані на сайті матеріали належать їх авторам. Матеріали розміщено виключно для ознайомлення. Копіювання та використання інформації суворо заборонено.

 
< Попередня   Наступна >

Замовити реферат, курсову або дипломну роботу

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2024