top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Активний відпочинок (АВ)

Активний відпочинок (АВ)

   Особливо актуальний АВ для груп спеціалістів з дефіцитом м'язових зусиль та одночасним збільшенням нервово-психічного навантаження. Однією з головних форм активного відпочинку є фізичні вправи. Фізична підготовка організується й проводиться з врахуванням характеру діяльності, має спеціальну спрямованість та забезпечує розвиток фізичних та вольових якостей, необхідних навичок, про що докладно йшлося в попередньому розділі.
   Одним з важливих заходів активного відпочинку є водні процедури (обтирання й обливання водою, душ, купання), які, як правило, застосовуються разом із фізичними вправами або самостійно.
   Вони посилюють кровообіг, підвищують обмін речовин, зміцнюють нервову та м'язову системи, покращують апетит, полегшують терморегуляцію. Систематичне проведення водних процедур сприяє доброму самопочуттю й бадьорості, має тонізуючий вплив, активізує функції організму в цілому.

Всі опубліковані на сайті матеріали належать їх авторам. Матеріали розміщено виключно для ознайомлення. Копіювання та використання інформації суворо заборонено.

 
< Попередня   Наступна >

Замовити реферат, курсову або дипломну роботу

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2024