Формування естетичних смаків учнів 5-9 класів у процесі вивчення ліричних творів |
Зміст Вступ Розділ 1. Теоретичні та методичні основи розвитку в учнів естетичних смаків у процесі вивчення української літератури 1.1. Естетичні смаки як необхідний засіб художньо-естетичного та культурного виховання людини 1.2. Дослідження проблеми формування естетичних смаків у наукових працях 1.3. Удосконалення естетичних смаків учнів засобами літератури на сучасному етапі розвитку освіти Розділ 2. Методика виховання естетичних смаків учнів 5-9 класів у процесі вивчення ліричних творів на уроках української літератури 2.1. Особливості засвоєння учнями ліричних творів у системі естетичного виховання 2.2. Застосування різних видів мистецтва на уроках літератури як засіб формування естетичних смаків 2.3. Експериментальна методика формування естетичних смаків та результати її проведення Висновки Додатки Використана література Загальна кількість сторінок - 62 Курсові роботи з Методики викладання української літератури |
< Попередня | Наступна > |
---|
Всі курсові роботи є в наявності і можуть бути надіслані Вам в будь-який час! |
---|
ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ, РОБОТИ БУДУТЬ ВІДРАЗУ ПРИХОВАНІ НА САЙТІ НА 1 РІК ЩОБ НЕ ВИНИКЛИ СУМНІВИ ЩОДО НАЯВНОСТІ ТА ОТРИМАННЯ РОБОТИ - МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ Вартість курсових робіт, що викладені на сайті - 500 гривень. Зв'язатись з автором можна за телефоном (096)9848478 (Київстар) |