top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Відгуки
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Вивчення теоретичних та практичних аспектів діяльності операційної системи малого торгівельного підприємства в Україні

Зміст

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНИХ СИСТЕМ ПІДПРИЄМСТВА.

1.1. Операційний менеджмент організації

1.2. Операційна система підприємства

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ “ФОЗЗІ-ФУД”.

2.1. Загальна характеристика підприємства

2.2. Економічний аналіз діяльності ТОВ “Фоззі-Фуд”

2.3. Діяльність операційної системи ТОВ “Фоззі-Фуд”

2.3.2. Управління торгівельно-технологічним процесом на ТОВ “Фоззі-Фуд”

2.3.1. Аналіз організації праці операційного персоналу на ТОВ “Фоззі-Фуд”

РОЗДІЛ 3. ПРОЗИЦІЇ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ ОПЕРАЦІНОЇ СИСТЕМИ.

3.1. Підвищення ефективності операційної системи

3.2. Шляхи поліпшення діяльності торгового підприємства

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Загальна кількість сторінок - 56

Курсові роботи з Менеджменту

 
< Попередня   Наступна >
bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2025