Вивчення теоретичних та практичних аспектів діяльності операційної системи малого торгівельного підприємства в Україні |
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНИХ СИСТЕМ ПІДПРИЄМСТВА. 1.1. Операційний менеджмент організації 1.2. Операційна система підприємства РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ “ФОЗЗІ-ФУД”. 2.1. Загальна характеристика підприємства 2.2. Економічний аналіз діяльності ТОВ “Фоззі-Фуд” 2.3. Діяльність операційної системи ТОВ “Фоззі-Фуд” 2.3.2. Управління торгівельно-технологічним процесом на ТОВ “Фоззі-Фуд” 2.3.1. Аналіз організації праці операційного персоналу на ТОВ “Фоззі-Фуд” РОЗДІЛ 3. ПРОЗИЦІЇ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ ОПЕРАЦІНОЇ СИСТЕМИ. 3.1. Підвищення ефективності операційної системи 3.2. Шляхи поліпшення діяльності торгового підприємства ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ Загальна кількість сторінок - 56 Курсові роботи з Менеджменту |
< Попередня | Наступна > |
---|