top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Економічні науки arrow Безпека банківської діяльності arrow Висновки (Безпека банківської діяльності)
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Висновки (Безпека банківської діяльності)

   Організація банківської безпеки — трудомісткий, багатогранний процес, який торкається практично всіх сторін діяльності банку. Ефективність заходів безпеки досягається лише тоді, коли вони провадяться в комплексі з маркетинговою діяльністю, відповідними кадровою політикою та методами управління. Рекомендації з безпеки повинні враховуватись під час розроблення банківських технологій та методик проведення операцій. Персонал банку має з довірою ставитись до заходів безпеки, сприяти їх проведенню та особисто виконувати всі норми і правила, встановлені в банку.
   Водночас безпека банку — це завдання не тільки підрозділу безпеки. Кожен підрозділ і працівник банку, реалізуючи відповідні технології та виконуючи свої обов’язки відповідно до вимог законодавчих та нормативних актів, є гарантом безпеки банку. Більше того, заходи безпеки — це не тимчасові вимоги, не чергова кампанія. В умовах ринку і конкуренції — це один із способів існування комерційної структури. З першими успіхами і невдачами рано чи пізно до кожного бізнесмена приходить розуміння необхідності самостійного забезпечення захисту своїх прав, інтересів, власності, своєї діяльності.

Всі опубліковані на сайті матеріали належать їх авторам. Матеріали розміщено виключно для ознайомлення. Копіювання та використання інформації суворо заборонено.

 
< Попередня

Замовити реферат, курсову або дипломну роботу

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2024