top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Економічні науки arrow Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності arrow ПЕРЕДМОВА (Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності)
top_right_2
top_left_3
top_right_3
ПЕРЕДМОВА (Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності)

ПЕРЕДМОВА

   Зовнішньоекономічна діяльність завжди була і залишається важливою складовою суспільного розвитку України, незважаючи на зміни в політичній ситуації, економічній кон'юнктурі та правовому середовищі країни.
   Роль її посилюється з часу набуття незалежності українською державою, яка намагається зайняти гідне місце в міжнародних економічних інтеграційних процесах. За таких умов входження кожної країни у наступне тисячоліття вимагає проведення відповідних політичних, економічних та соціальних реформ, які стануть у майбутньому запорукою плідного співробітництва у міжнародному масштабі.
   Новий етап входження у світове господарство вимагає істотних зусиль як від окремих підприємств, так і від держави в цілому, від чого, зрештою, буде залежати не тільки динаміка зовнішньої торгівлі, а насамперед, можливість подальшого економічного та соціального розвитку держави як органічної підсистеми світової економіки.
   На шляху інтеграції України в європейські й міжнародні структури допущено чимало прикрих прорахунків. Без сумніву, є об'єктивні причини цього, проте зрозуміло одне - відсутність, особливо в регіонах, висококваліфікованих фахівців із зовнішньоекономічної діяльності перешкоджає просуванню нашої країни до цивілізованого співтовариства.
   Останнім часом ця проблема є досить відчутною, що пояснюється новими ринковими вимогами фахової спеціалізації та досвіду управління зовнішньоекономічною діяльністю у сучасних умовах.
   Розв'язанню зазначеної проблеми, сподіваємося, допоможе вихід у світ уже третього видання цього навчального посібника.
   На думку фахівців, такий посібник є не тільки енциклопедією зовнішньоекономічної діяльності, а і настільною книгою для бізнєсменів-практиків.
   У книзі зосереджено увагу на широкому колі актуальних проблем зовнішньоекономічної діяльності. Важливе місце відводиться розвитку управлінських процесів в різних галузях зовнішньоекономічної діяльності, зокрема у фінансовій сфері, міжнародному маркетингу, інноваційній сфері, менеджменті персоналу та ін.

Всі опубліковані на сайті матеріали належать їх авторам. Матеріали розміщено виключно для ознайомлення. Копіювання та використання інформації суворо заборонено.

 
Наступна >

Замовити реферат, курсову або дипломну роботу

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2024