Будова і значення нюхового і смакового аналізаторів (курсова) |
Вступ Розділ І. Загальні принципи функціонування сенсорних систем 1.1. Органи чуття і теорія пізнання 1.2. Класифікація рецепторів 1.3. Механізми рецепції 1.3.1. Збудження рецептарів 1.3.2. Спонтанна активність рецепторів 1.3.3. Адаптація рецепторів 1.4. Кодування інформації рецепторами Розділ ІІ. Будова і значення нюхового і смакового аналізаторів 2.1. Нюхова рецепція 2.1.1. Механізми нюхової рецепції 2.1.2. Центральна обробка нюхової інформації 2.1.3. Нюхові відчуття 2.2. Смакова рецепція 2.2.1. Порівняльна фізіологічна характеристикаорганів смаку 2.2.2. Механізми смакової рецепції 2.2.3. Обробка смакових сигналів 2.2.4. Смакові відчуття Висновки Перелік використаної літератури Загальна кількість сторінок - 34 Курсові роботи з Анатомії і фізіології людини |
< Попередня | Наступна > |
---|
Всі курсові роботи є в наявності і можуть бути надіслані Вам в будь-який час! |
---|
ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ, РОБОТИ БУДУТЬ ВІДРАЗУ ПРИХОВАНІ НА САЙТІ НА 1 РІК ЩОБ НЕ ВИНИКЛИ СУМНІВИ ЩОДО НАЯВНОСТІ ТА ОТРИМАННЯ РОБОТИ - МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ Вартість курсових робіт, що викладені на сайті - 500 гривень. Зв'язатись з автором можна за телефоном (096)9848478 (Київстар) |