Формування культури харчування у молодших школярів на уроках "Основи здоров'я" |
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЦІННОСТЕЙ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ В МОЛОДШОМУ ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ 1.1. Проблема формування здорового способу життя у молодших школярів в різноманітних наукових підходах 1.2. Психологічні передумови формування здорового способу життя РОЗДІЛ ІІ. ЕФЕКТИВНІ МЕТОДИ ТА ПРИЙОМИ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ “ОСНОВИ ЗДОРОВ’Я” 2.1. Формування позитивної мотивації до здорового способу життя молодших школярів 2.2. Структурування підручника “Основи здоров’я” для учнів 1-4 класів ЗЗСО 2.3. Методика формування культури харчування молодших школярів на уроках “Основи здоров’я” ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ Загальна кількість сторінок - 48 Курсові роботи з Педагогіки |
< Попередня | Наступна > |
---|
Всі курсові роботи є в наявності і можуть бути надіслані Вам в будь-який час! |
---|
ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ, РОБОТИ БУДУТЬ ВІДРАЗУ ПРИХОВАНІ НА САЙТІ НА 1 РІК ЩОБ НЕ ВИНИКЛИ СУМНІВИ ЩОДО НАЯВНОСТІ ТА ОТРИМАННЯ РОБОТИ - МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ Вартість курсових робіт, що викладені на сайті - 500 гривень. Зв'язатись з автором можна за телефоном (096)9848478 (Київстар) |