Спиртова та лікеро-горілчана промисловість України |
Зміст Вступ Розділ І. Харчова промисловість України в контексті розвитку національної інноваційної системи 1.1. Розвиток харчових галузей промисловості, їх інноваційна діяльність та причини інноваційно-технологічного відставання 1.2. Напрями модернізації харчової промисловості в контексті розбудови національної інноваційної системи та інструменти і механізми її державної підтримки 1.3. Особливості нормативно-правового забезпечення планування та контролю якості продукції підприємств харчової промисловості та основні напрями його удосконалення в контексті забезпечення конкурентоспроможності в умовах глобалізації Розділ ІІ. Спиртова та лікеро-горілчана промисловість України: сучасний стан та перспективи розвитку 2.1. Проблеми реалізації спирту на внутрішньому і зовнішньому ринках та заходи, спрямовані на розширення ринків збуту 2.2. Перспективи інноваційного розвитку в спиртовій промисловості Висновки Список використаної літератури Загальна кількість сторінок - 46 Курсові роботи з Економічних наук |
< Попередня | Наступна > |
---|
Всі курсові роботи є в наявності і можуть бути надіслані Вам в будь-який час! |
---|
ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ, РОБОТИ БУДУТЬ ВІДРАЗУ ПРИХОВАНІ НА САЙТІ НА 1 РІК ЩОБ НЕ ВИНИКЛИ СУМНІВИ ЩОДО НАЯВНОСТІ ТА ОТРИМАННЯ РОБОТИ - МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ Вартість курсових робіт, що викладені на сайті - 500 гривень. Зв'язатись з автором можна за телефоном (096)9848478 (Київстар) |