top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Курсові arrow Методика викладання української мови та літератури arrow Формування естетичних смаків учнів основної школи в процесі вивчення української літератури
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Формування естетичних смаків учнів основної школи в процесі вивчення української літератури

Зміст

Вступ

Розділ І. Теоретико-методологічні засади формування естетичних смаків учнів у навчально-виховному процесі

1.1. Основні теоретико-методологічні положення процесу формування естетичних смаків учнів

1.2. Сутність та зміст поняття естетичного смаку

1.3. Історико-педагогічний та системний аналіз досліджуваної проблеми в філософській, психологічній, соціологічній, педагогічній та культурологічній літературі

Розділ ІІ. Ефективні шляхи формування естетичних смаків учнів основної школи в процесі вивчення української літератури

2.1. Вивчення ліричних творів на уроках української літератури у контексті формування та розвитку естетичних смаків учнів

2.2. Формування у учнів здатності до естетичного сприймання літературного твору засобами художньої ілюстрації (на матеріалі епічних творів)

2.3. Проблема забезпечення високої художньо-естетичної освіченості учнів шляхом формування художніх смаків засобами літератури, зокрема літературного краєзнавства

Висновки

Список використаної літератури

Додатки

Загальна кількість сторінок - 50

Курсові роботи з Методики викладання української літератури

 
< Попередня   Наступна >
Всі курсові роботи є в наявності і можуть бути надіслані Вам в будь-який час!

ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ, РОБОТИ БУДУТЬ ВІДРАЗУ ПРИХОВАНІ НА САЙТІ НА 1 РІК

>>>ГАРАНТІЇ ОТРИМАННЯ РОБОТИ<<<

Вартість курсових робіт, що викладені на сайті - 350 гривень. Зв'язатись з автором можна за телефоном (096)9848478 (Київстар)

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2020