top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Курсові arrow Біологічні науки arrow Будова і значення нюхового і смакового аналізаторів (курсова)
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Будова і значення нюхового і смакового аналізаторів (курсова)

 Зміст

Вступ

Розділ І. Загальні принципи функціонування сенсорних систем

1.1. Органи чуття і теорія пізнання

1.2. Класифікація рецепторів

1.3. Механізми рецепції

1.3.1. Збудження рецептарів

1.3.2. Спонтанна активність рецепторів

1.3.3. Адаптація рецепторів

1.4. Кодування інформації рецепторами

Розділ ІІ. Будова і значення нюхового і смакового аналізаторів

2.1. Нюхова рецепція

2.1.1. Механізми нюхової рецепції

2.1.2. Центральна обробка нюхової інформації

2.1.3. Нюхові відчуття

2.2. Смакова рецепція

2.2.1. Порівняльна фізіологічна характеристикаорганів смаку

2.2.2. Механізми смакової рецепції

2.2.3. Обробка смакових сигналів

2.2.4. Смакові відчуття

Висновки

Перелік використаної літератури

Загальна кількість сторінок - 34

Курсові роботи з Анатомії і фізіології людини

 
< Попередня   Наступна >
Всі курсові роботи є в наявності і можуть бути надіслані Вам в будь-який час!

ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ, РОБОТИ БУДУТЬ ВІДРАЗУ ПРИХОВАНІ НА САЙТІ НА 1 РІК

>>>ГАРАНТІЇ ОТРИМАННЯ РОБОТИ<<<

Вартість курсових робіт, що викладені на сайті - 350 гривень. Зв'язатись з автором можна за телефоном (096)9848478 (Київстар)

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2020