top_left_1

Studentam.net.ua

Курсові та дипломні роботи
top_right_1
top_left_2
Головна arrow Психологія arrow Психофізіологія діяльності (М.С.Корольчук) arrow Характеристика впливу соціально-психологічних факторів на діяльність спеціалістів
top_right_2
top_left_3
top_right_3
Характеристика впливу соціально-психологічних факторів на діяльність спеціалістів

Характеристика впливу соціально-психологічних факторів на діяльність спеціалістів

   В комплексі факторів умов життєдіяльності спеціалістів особливе місце в забезпеченні ефективної та безпечної діяльності поряд з гідрометеофакторами, технічними, медико-біологічними мають соціально-психологічні фактори. Ефективність професійної діяльності та рівень безпеки залежить не тільки від професійних психологічних якостей, але також від соціально-психологічних факторів. В цьому випадку нам потрібно розглянути: вплив на працездатність та безпеку праці зміни звичного режиму праці та відпочинку; обмеження звичного потоку подразників природного та соціального середовища; характер внутрішньогрупових взаємовідносин; тривале перебування в соціально ізольованому колективі, що характеризується спілкуванням з одними й тими самими особистостями і відсутністю можливості побути на самоті, відрив від сім'ї, друзів, зростання ролі міжособистісних комунікацій, дефіцит зовнішньої соціальної інформації. Тобто необхідно з'ясувати, яким чином позначаються на ефективності та безпеці праці соціально-психологічні особливості діяльності спеціалістів.

Всі опубліковані на сайті матеріали належать їх авторам. Матеріали розміщено виключно для ознайомлення. Копіювання та використання інформації суворо заборонено.

 
< Попередня   Наступна >

Замовити реферат, курсову або дипломну роботу

bottom_left
bottom_right
Studentam.net.ua © 2008-2024